11.-13.11. sVATOMARTINSKÉ HODY V RESTAURACI oBŘÍ SUD jAVORNÍK

11. - 13. 11. v restauraci Obří sud na vrcholu Javorníku podáváme Svatomartinské hody.  Naši šéfkuchaři se na vás těší.
Svatomartinské menu:

Variace husích paštik, karamelová cibule, podmáslový chléb s brusinkami

Tradiční kaldoun 

(kořenová zelenina, nudle, maso, žemlový knedlíček)

Restovaná husí játra na portském víně (nakládané hrušky, tymiánový olej, máslová houstička)

Konfitovaná ¼ husy v sádle, červené zelí s jablky na medu, kysané bílé zelí na špeku, bramborové lokše, houskový knedlík provoněný špeke

Hruškový koláč s vanilkovým krémem

Degustační menu

Variace husích paštik

Tradiční kaldoun

Konfitovaná 1/6 husy v sádle

Hruškový koláč s vanilkovým krémem

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login