22. – 25. 6. MENU " VŠE, CO LÍTÁ A PLAVE" NA JAVORNÍKU
Zveme vás na výběr pokrmů našeho šéfkuchaře, který on sám nazval menu " VŠE, CO LÉTÁ A PLAVE"
Na co se můžete těšit?
PŘEDKRM
Variace kachních paštik (mandlová, bylinková, klasik, brusinkový kaviár, jablečné chutney, náš chléb) 125,-
Lososový tataráček (naše lučina, kopr, šalotka ,limetka, opečený toust, míchaný listový salátek) 265,-
POLÉVKA
Silný slepičí vývar (maso, zelenina, nudle) 69,-
HLAVNÍ CHODY
Pečená kachní 1/4 (variace knedlíků, červené zelí na medu a jablkách) 295,-
Drůbeží jatýrka na špeku (slanina a špek od našeho řezníka, cibulka, rýže) 159,-
Pečený sumec na libečkovém másle (rajčatový bulgur s grilovanou zeleninou ) 305,-
DEZERTY
Domácí jablečný závin s ořechy, rozinkami a šlehačkou 95,-
denní nabídka dezertů našich cukrářek
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJÍ NAŠI MISTŘI ŘEZNÍCI, MISTŘI KUCHAŘI, MISTŘI PEKAŘI A CUKRÁŘI A SLÁDEK MĚŠŤANSKÉHO PIVOVARU TURNOV