Velikonoce 15. - 27. 4
V Turnovské pivnici jsme si pro vás od 15. do 27. dubna připravili velikonoční menu!
Předkrm: Brambory pečené v soli, vejce 63°, chřest, velouté, oříškový olej, smažená pohanka a kopřiva
Polévka: Šmigrustovka s naším uzeným, klobásou, křenem a vejcem
Hlavní chody:
Králičí stehno pečené na česneku a hořčici, bramborové knedlíky a dušený listový špenát
Kuřecí prso, kopřivová nádivka, bramborová kaše, pesto z medvědího česneku, restovaná zelenina
K pivu: Sekanice s našim uzeným a kopřivami
Dezert: Náš mazanec s rozinkami a mandlemi
A na čepu náš limitovaný jarní speciál: 12º Turnovská Session IPA
Těšíme se na vás!
Dobrou chuť a krásné Velikonoce!